I MUŽ I ŽENA POLICAJCI: Ministar Stefanović obišao šestočlanu porodicu u Borči

Autor:

Vesti

03.09.2019

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović posetio je danas šestočlanu porodicu Radović u beogradskom naselju Borča.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Ministar Stefanović s porodicom Radović

Ministar se zahvalio Grujici Radoviću, vođi interventne patrole u Policijskoj ispostavi Savski venac, i njegovoj supruzi Sanji, policijskom službeniku u istoj ispostavi, što su ga ugostili u svom domu. 

Radovići su ujedno ponosni roditelji Pavla, Sare i blizanaca Luke i Mije, a u razgovoru sa njima ministar Stefanović je rekao da je ponosan na njihove roditelje, koji su uz svoj izuzetno težak policijski posao, uspeli da podignu četvoro dobre, vredne i lepo vaspitane dece. 

Foto: MUP Srbije

- Njihov poziv je svakako jedan od najtežih i ne mogu da ne izrazim duboko poštovanje ovakvim ljudima, koji ulažu svoj maksimum da bi  građani Srbije bili bezbedni i da bi im uvek bili na usluzi, a ujedno su i dobar otac, dobra majka i pravi domaćini - rekao je Stefanović. 

Foto: MUP Srbije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading