(VIDEO) AU! Kakav triler u finalu Slagalice: Ivan je vodio 48 poena razlike, ali se prednost "istopila" - na kraju je odlučio odgovor na ovo pitanje

Autor: mondo.rs, Republika

Vesti

02.09.2019

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elektrotehničar iz Kragujevca Ivan Petrović je bio nadomak trijumfa u 117. ciklusu "Slagalice". Posle prve od dve finalne emisije, imao je prednost od 48 poena (137:89).

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Slagalica - Zvanični kanal
Pitanje koje je odlučilo pobednika

Međutim, njegov rival, ekonomista iz Beograda, Vladimir Mladenov, u drugoj finalnoj emisiji u ponedeljak uveče, strpljivo je prikupljao poene i ušlo se, sportskim rečnikom, u neizvesnu završnicu. 

U poslednjoj igri "Asocijacije", Ivan Petrović je imao prednost, rešio je prvu, da bi Vladimir Mladenov, u poslednjim trenucima, pogodio traženi pojam i izjednačio na 214:214! U neverici, Vladimir se prekrstio.


Igrali su se "produžeci", odnosno dodatno pitanje u igri "Ko zna zna". Vladimir se prvi javio, odgovorio tačno i odneo pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading