Još danas paklene temperature, od sutra promena

Autor: Tanjug

Vesti

02.09.2019

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo, samo posle podne na jugozapadu uz lokalni razvoj oblačnosti retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, a narednih dana temperatura će biti u padu.

RepublikaFoto: Tanjug

Vetar slab i umeren, jugoistočni, krajem dana i uveče na severu u skretanju na severozapadni pravac. Jutarnja temperatura od 10 C na jugoistoku do 20 C na severu, a najviša dnevna od 31 C do 35 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu će biti sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 20 C, a najviša dnevna oko 33 C.

Narednih dana temperatura će biti u padu, osim u utorak kada će se još samo na jugoistoku i istoku zadržati veoma toplo vreme. 

Tokom dana biće promenljivo oblačno sa sunčanim periodima uz slab i umeren severozapadni vetar, ponegde s kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom sa većom verovatnoćom pojave krajem nedelje i za dane vikenda. 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading