(VIDEO) Identifikovana majka koja je vozila dete na prozoru automobila! Čekaju je TRI drakonske kazne

Autor:

Vesti

01.09.2019

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je na društvenim mrežama postavljen snimak dečaka koji sedi na prozoru automobila, dok majka vozi oko 50 kilometara na sat kroz Mirijevski bulevar, policija je uspela da identifikuje ženu i debelo je kazni.

RepublikaFoto: printskrin/TV Prva
Slika koja je obišla Srbiju

Osude su stigle sa svih strana, skoro svi redom su tražili da se ona najstrože kazni zbog ugrožavanja života deteta, ali i kako bi se u budućnosti predupredili slični incidenti.

Policija je ekspresno identifikovala vozača automobila i već su usledile čak tri kazne.

Majka je, kako su obelodanili danas iz Saobraćajne policije za RTS, kažnjena novčano sa 101.000 dinara, 14 kaznenih poena, a vozačka dozvola joj je oduzeta na deset meseci.

Milan Božović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja ranije je rekao "da ovo uopšte nije izolovan slučaj i da je to jedan od razloga zašto je novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja zabranjeno da bilo koji deo tela viri iz vozila".

Tom prilikom on je potvrdio da bi "policija trebalo da reaguje ako se utvrdi da je snimak autentičan". Očigledno, sve je utvrđeno - ekspresno.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading