I ove subote Akva vozom 500 Beograđana doputovalo u Jagodinu!

Autor: Republika

Vesti

31.08.2019

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog leta je ukupno 5500 građana Beograda Akva vozom i vozom Romantika boravilo u Jagodini.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Akva voz

Preduzeće "Srbija voz" iz Beograda je ove letnje turističke sezone uvelo poseban turistički "Akva voz" koji svake subote saobraća na relaciji Beograd – Jagodina – Beograd.

Akva voz je danas imao svoj deveti dolazak u Jagodinu i ukupno je do danas, na ovaj način, 4500 Beograđana došlo da uživa u jagodinskim turističkim destinacijama, a posebno u Akva parku.

Zbog velikog interesovanja za Jagodinu, a to je 500 ljudi svake subote kao i danas, "Srbijavoz" je uveo dva voza koja u sinhronu stižu u Jagodinu. Kada tome dodamo i dva Voza Romantika, koja su do sada stigla u Jagodinu, ukupno je ovog leta 5500 građana Beograda dolazilo turističkim vozovima u Jagodinu.

U preduzeću "Srbija voz" kažu da se ovaj turistički potez pokazao kao pun pogodak i da je izbor Jagodine kao turističke destinacije u potpunosti opravdan.

RepublikaFoto: Republika
Veliko interesovanje za Jagodinu...

Putnici koji su danas stigli ističu da je Akva voz izuzetno udoban i da je vožnja opuštajuća.

Akva voz koji saobraća do Jagodine je švajcarske proizvodnje najnovije generacije, klimatizovan i sa WiFi uslugom.

Putovanje Akva vozom donosi i popuste od 40 posto za ulaz u sve jagodinske turističke destinacije, Akva park, Muzej voštanih figura i Zoološki vrt. Povratna karta za Akva voz na relaciji Beograd – Jagodina – Beograd iznosi 660 dinara, a za đake, studente i penzionere 330 dinara, dok je za decu do 7 godina besplatno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading