Pred nama je tropski talas! Danas ćemo i da preživimo, za vikend ko u KOTLU!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

30.08.2019

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, povremeno uz umerenu oblačnost. Jugoistočni vetar biće u skretanju na severoistočni i biće slab do umeren. Minimalna temperatura od 14 do 22 stepena, maksimalna dnevna od 30 do 34 stepeni.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

U Beogradu pretežno sunčano i veoma toplo, povremeno uz umerenu oblačnost. Jugoistočni vetar biće u skretanju na severoistočni i biće slab do umeren. Minimalna temperatura 22, maksimalna dnevna 34 stepena.

U Srbiji za vikend i u ponedeljak sunčano i tropski toplo, maksimalna temperatura od 30 do 35 stepeni. U ponedeljak se posle podne sa jugozapada očekuje postepeno povećanje oblačnosti. U utorak sa severozapada jače naoblačenje i osvežeje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, osetnijim padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

U Beogradu za vikend i u ponedeljak sunčano i tropski toplo, maksimalna temperatura do 34 stepeni. U ponedeljak posle podne postepeno povećanje oblačnosti. U utorak jače naoblačenje i osvežeje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, osetnijim padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading