Osiguran dom u samo tri klika! Osigurajte sve što vam je najvrednije

Autor:

Vesti

29.08.2019

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret Svetskom prvenstvu u košarci, kao veliki sponzor Košarkaškaškog saveza Srbije, Triglav osiguranje uvrstilo je u svoju ponudu novu uslugu sveobuhvatnog osiguranja domaćinstva. Od sada, uz paket osiguranja "Moj Krov" moguće je osigurati svoju nepokretnu i pokretnu imovinu domaćinstva, ali i odgovornost ukućana.

RepublikaFoto: Promo foto
Miloš Teodosić

 Na portalu e.Triglav.rs, uz postojeću mogućnost kupovine putnog osiguranja, od sada je dostupna i online kupovina polise paketnog osiguranja "Moj krov", i to u okviru dva paketa: Standard i Premium. Rukovodeći se znanjem da je dom mnogo više od kuće ili stana, Triglav osiguranje se pobrinulo da vašoj imovini pruži sigurnost i to na brz i jednostavan način.

Polisa osiguranje domaćinstva "Moj krov" pokriva štete na nepokretnoj, ali i pokretnoj imovini nastale od požarnih rizika uključujući i oluju, grad, eksploziju, pad letilice, udara vozila u osigurani objekat, manifestacije i demonstracije, udar groma, kao i od izliva vode iz instalacija.

Ovom polisom pokrićete i rizik provalne krađe i loma stakla, uz mogućnost osiguranja odgovornosti članova domaćinstva prema trećim licima. Uz sve navedeno, ugovara se i pokriće hitnih intervencija u kući ili stanu sa asistencijom koja je na raspolaganju 24 sata 7 dana u nedelji u slučaju potrebe za neodložnim intervencijama servisera.

Proces osiguravanja domaćinstva zahteva svega nekoliko minuta i može se u potpunosti obaviti on-line, tako da odlazak u poslovnicu nije nephodan. Istovetno kao i u slučaju kupovine polise putnog osiguranja na portalu e.Triglav.rs, sve potrebne informacije, pa i sama polisa biće isporučeni na verifikovanu e-mail adresu, a svima koji prijave broj telefona biće poslat SMS sa osnovnim podacima o osiguranju i neophodnim brojevima telefona za prijavu štete, ali i u slučajevima hitnih kućnih intervencija dostupnih tokom 24h

Za sve dodatne informacije, zainteresovanim osiguranicima na raspolaganju je Korisnički kontakt centar gde se pozivom na broj 011/3305 150 dobijaju sve relevantne informacija o procesu zaključenja paketa domaćinstva "Moj krov".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading