HIT PRIČA: Talasi iz svemira od Nišlija stvorili meraklije!

Autor:

Vesti

13.09.2017

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blago Nišlijama! Ako je verovati tvrdnjama istraživača paranormalnih aktivnosti Đorđa Špirića Fraksona, stanovnici ovog dela Srbije su pod uticajem jedinstvene energije kakva ne postoji u svetu zahvaljujući kojoj su veseli i dobro raspoloženi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nišlije su meraklije zbog talasa iz svemira

Naime, teritorija Niša i okoline deo je takozvanog kosmičkog levka koji predstavlja putanju gde talasi sto puta brže putuju od zemljine kugle do kosmosa. Takva energija kod čoveka dovodi do poboljšanja raspoloženja, jer ljudski mozak reaguje na električne impulse.

X TAČKA

Nije čudo što su Nišlije najveće meraklije, kaže za Srpski telegraf Špirić, koji sa grupom domaćih i stranih naučnika već godinama sprovodi istraživanja na ovom delu jugoistoka Srbije.

- Takođe, Niš ima najveći broj umetnika u odnosu na broj stanovnika. To govori o njihovom opuštenom življenju. Sve se to može pripisati toj jedinstvenoj energiji. Već godinama pokušavamo da utvrdimo na koji način ova sredina deluje "srećno" na ljude - otkriva Špirić.

Do ovog otkrića došlo se na osnovu skice NASA, koja to zove X tačkama.

RepublikaFoto: pixabay.com
NASA otkrila X tačke koje su povezane sa Nišlijama

- Ne samo da utiče na dobro raspoloženje, ovakva energija je dobra i za zdravlje ljudi. Ovde se veoma uspešno leče razna mentalna oboljenja kao što su fobije, strahovi, posledice raznih stresova. Još su Rimljani svoju vojsku lečili i rehabilitovali upravo u Nišu i okolini. Verovatno je da se može iskoristiti i kao energent - ističe ovaj istraživač.

IZLEČENJE BOLESNIKA

Frakson kaže da je bio šokiran kada je, pohađajući jednu studijsku grupu, čuo da levak ide direktno iz Srbije, odnosno iz Niša i okoline.

- Prema toj polutajno objavljenoj skici, na ovom prostoru jugoistoka Srbije u prečniku od 40 kilometara nalazi se jedino mesto na zemaljskoj kugli čiji talasi u najvećem intenzitetu pogoduju izlečenju ljudi koji su, na primer, imali saobraćajni udes, pa ne mogu ponovo da sednu za volan, preživeli razvod, pa sada imaju velike probleme sa socijalizacijom, neko je preživeo napad nožem, pa se sada boji da izađe na ulicu… Širok je pojam tih stečenih emocija.

O mogućnostima eksploatacije jedinstvene energije u više navrata je pisao i Vladi Srbije, ali nikada nije dobio odgovor. Sa druge strane, za istraživanje se zainteresovala Ruska akademija nauka i umetnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading