NIS donirao gorivo Crvenom krstu Stara Pazova

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

28.08.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija NIS uručila je danas donaciju u gorivu Crvenom krstu Stara Pazova. Donacija je predata povodom početka rada GAZPROM benzinske stanice "Stari Banovci“ na autoputu Beograd-Novi Sad.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Branko Radujko, direktor Departmana za maloprodaju NIS-a uručuje donaciju Crvenom krstu Stara Pazova

Ova stanica je jedna od najmodernijih objekata u regionu i opremljena je vrhunskom digitalnom opremom. Uz paletu najkvalitetnijih naftnih derivata i robe dopunskog asortimana, kao i prateće usluge, potrošačima garantuje jedinstveno korisničko iskustvo po kojem je brend GAZPROM prepoznatljiv.

Poklon Crvenom krstu je uručio Branko Radujko, direktor Departmana za maloprodaju NIS-a koji je tom prilikom istakao da je pored modernizacije poslovanja kompaniji jednako važna i podrška zajednici u kojoj posluje.

- NIS investira u modernizaciju maloprodajne mreže kako bi potrošačima obezbedio vrhunsko gorivo, široku paletu robe dopunskog asortimana, kao i prateće usluge. Putnici u tranzitu, kao i žitelji Starih Banovaca na benzinskoj stanici „Stari Banovci“ mogu da uživaju u punom komforu koju pruža savremen objekat ovakve vrste. Ali, osim toga što smo značajan investitor, uvek se trudimo i da budemo društveno odgovorni, što potvrđuje i današnja donacija Crvenom krstu.

Živan Radaković, sekretar Crvenog krsta Stara Pazova zahvalio se kompaniji NIS na donaciji goriva koja će biti iskorišćena za distribuciju obroka za oko 1000 korisnika usluga ovog opštinskog centra Crvenog krsta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading