Nagrađeni policajci koji su rešili slučaj četvorostrukog ubistva u Jabukovcu

Autor:

Vesti

26.08.2019

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović nagradio je danas novčano policijske službenike koji su rasvetlili četvorostruko ubistvo u Jabukovcu kod Negotina.

Foto: MUP Srbije
Ministar Stefanović s policajcima

- Nagradio sam ove ljude koji su najzaslužniji za rasvetljavanje ovog slučaja i koji su jasno pokazali da ne postoji zločin koji će proći nekažnjeno. Ovo je tek jedan od primera koji pokazuje da u policiji radi veliki broj izuzetnih profesionalaca koji se bore da Srbija bude bezbedna i sigurna zemlja - rekao je Stefanović. 

On je istakao da je ponosan na rad pripadnika Uprave kriminalističke policije, kako Službe za suzbijanje kriminala i Nacionalnog centra za kriminalističku forenziku, tako i onih koji rade na teritoriji Policijske uprave u Boru, koji su timskim radom i ogromnim zalaganjem u prethodne dve nedelje uspeli da rasvetle ovo teško krivično delo. 

Foto: MUP Srbije

- Takođe, želim da se zahvalim svim policajcima u Srbiji, koji svojim neumornim svakodnevnim radom pokazuju da nema mesta za kriminal u našoj zemlji - zaključio je Stefanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading