Uz sutrašnji Srpski telegraf poklanjamo dodatak "Ruski lekar": Saznajte kako da se pravilnom ishranom borite protiv hlamidije

Autor:

Vesti

21.08.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz sutršanje štampano izdanje Srpskog telegrafa, našim dragim čitaocima poklanjamo dodatak "Ruski lekar".

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana dodatka "Ruski lekar" za 22. 8. 2019

U ovom broju pročitajte kako pravilnom ishranom da se borite protiv Hlamidije. 

Hlamidija je jedna od najčešćih bakterija koje se prenose seksualnim putem. Ukoliko se na vreme ne leči može proizvesti ozbiljne posledice. U našem dodatku pročitajte kako pravilnom ishranom da se borite protiv ove opake bolesti.

Imate visok krvni pritisak?

Visok krvni pritisak je bolest savremenog doba usled ubrzanog tempa života. Neadekvatno tretiranje ove bolesti može ozbiljno narušiti zdravlje i izazvati smrt u krajnjem ishodu. Predstavljamo vam efikasne metode kako da se borite sa ovim zdravstvenim problemom koji pogađa sve više ljudi.

Krompir čini čuda protiv čukljeva. Ovaj deformitet uopšte nije bezazlen jer može dovesti i do invaliditeta. U dodatku "Ruski lekar" predstavljamo vam potpuno prirodni lek protiv ovog problema.

Pravilna ishrana je najbolja prevencija protiv svih bolesti.

Pročitajte kakve sve moći ima koncentrovani sok od celera, kao i kako da pravilnom ishranom zaustavite preterano znojenje.

Predstavljamo i lekovite moći heljde, žitarice koja treba svakodnevno da se nalazi na vašem meniju.

Sve ove informacije, kao i još puno korisnih saveta možete pročitati u dodatku "Ruski lekar" koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading