(FOTO) Ova slika je prava enigma: Zaboravite na električne trotinete, neko je na lami došao u Studentski park!

Autor: Republika

Vesti

14.08.2019

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno vam se nekad desilo da se začudite kada vidite konjsku zapregu u centru grada... Naravno da posle određenog vremena ovaj prizor više ne iznenađuje s obzirom da su takve stvari u našoj prestonici postale uobičajene. Ali da vidite upregnutu lamu, e to svakako niko ne bi mogao da očekuje!

Međutim, jedan korisnik društvene mreže Fejsbuk zabeležio je bizarnu sliku vezane životinje kojoj mesto nije ni u parku, a kamoli u nekom gradu!

Na slici se vidi lama koja je vezana za ogradu Studentskog parka. Lama je inače srodnik kamile iz dalekih Anda, pa je veoma čudno takvu životinju naći u Srbiji, osim ako ne pričamo o zoološkom vrtu. Onda i ne čudi što su se ljudi u prepiskama šalili "da im neće trebati električni trotineti, te da će se možda promeniti prevozno sredstvo i preći na lame i kamile".

Ipak, situacija je razjašnjena komentarom da je životinja dovedena u svrhu snimanja filma ili reklame, te da se već danima na ovoj lokaciji nalazi TV ekipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading