Udruženje CarGo u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja zajedno u akciji protiv vožnje u pijanom stanju

Autor: Republika

Vesti

31.07.2019

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve posetioce Lovefest-a besplatan CarGo u tradicionalnoj akciji Agencije za bezbednost saobraćaja i Heinekena.

Foto: Promo

CarGo se pridružio tradicionalnoj akciji Agencije za bezbednost saobraćaja i Heinekena „Društvo, ko vozi kući“ i svojim učešćem obezbedio bezbedan odlazak i dolazak sa festivala "Lovefest“ koji se održava u Vrnajčkoj banji.

- Bezbednost svih učesnika u saobraćaju je naš prioritet. Zato smo rešili da se pridružimo zajedničkoj akciji Agencije za bezbednost saobraćaja i Heinekena i doprinesemo podizanju svesti građana da ne voze u pijanom stanju jer time ugrožavaju  svoj život, ali dovode u opasnost i sve ostale učesnike u saobraćaju - rekao je Aleksandar Vučić, predsednik udruženja građana CarGo.

Predsednik udruženja "CarGo" je pohvalio kampanje Agencije za bezbednost saobraćaja usmerene ka mladima kako ne bi vozili pod uticajem alkohola.

- U ovoj velikoj misiji, borbi za očuvanje svakog života, mi kao društveno odgovorna organizacija želimo da damo svoj doprinos. Moramo da pohvalimo i saobraćajnu policiju zbog pojačanih kontrola na terenu, ali i strateške napore za zaštitu mladih u saobraćaju - rekao je Vučić.

Vučić je dodao da CarGo udruženje planira da nastavi da podržava zajedničke akcije privatnog, javnog i civilnog sektora jer je jedan od ključnih ciljeva Udruženja da se unapredi bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

- Mladi su najugroženija kategorija učesnika u saobraćaju. Zato, u narednom periodu planiramo da pokrenemo i radionice o važnosti sigurne vožnje, kao i edukaciju mladih o rizicima vožnje pod dejstvom alkohola - zaključio je Vučić.

Tradicionalni festival "Lovefest" traje do 3. avgusta u Vrnjačkoj banji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading