Detalji Anđelinog nestanka: "Mojoj ćerki je prišao alkoholičar (60) i odveo je u stan..."

Autor: telegraf.rs

Vesti

30.07.2019

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je nepovređena, ali biće obavljeni još neki pregledi kako bi se ustanovilo njeno kompletno zdravstveno stanje

Foto: facebook.com/Zarko Panajotovic
Anđela N.

Trinaestogodišnja Anđela N, koja je nestala u nedelju, pronađena je sinoć u jednom stanu u ulici Orlovića Pavla u Nišu, zahvaljujući intenzivnoj policijskoj potrazi nakon što je njena majka Ivana prijavila ćerkin nestanak. Okolnosti ovog događaja još nisu sasvim razjašnjene jer dok Ivana tvrdi da je devojčica oteta, prvi rezultati istrage njenog nestanka nisu dali dokaze za to.

Devojčica je poslednji put viđena u nedelju, kada je otišla od kuće nakon čega se majci javljala telefonom što je i pomoglo da se locira mesto gde se nalazi.

- Kako sam saznala, moja ćerka se nalazila kod jednog šezdesetgodišnjeg muškarca i njegovih sinova. Ona je sedela u kafiću kada joj je taj čovek, za koga sam čula da je alkoholičar prišao i pozvao je da pođe sa njim da bi se upoznala sa njegovim sinovima. Ne znam šta se tamo dešavalo niti zbog čega je otišla kod njega. Bila je uplakana kada sam je videla, ali nisam stigla da razgovaram sa njom, pa ne znam sve detalje - kazala je Ivana za Telegraf.

Foto: RTS/printscreen
Ilustracija

Dodaje da je dete nepovređeno, ali da će biti obavljeni još neki pregledi kako bi se ustanovilo njeno kompletno zdravstveno stanje.

- Srećna sam što je Anđela bezbedna, zahvalna sam svima koji su pomogli da se pronađe - kaže Ivana.

Kako saznajemo, za sada ne postoji nijedan dokaz da je devojčica nasilno odvedena, pa u ovom trenutku ni protiv koga nije podneta krivična prijava ni za jedno krivično delo.

Izveštaj o ovom događaju dostavljen je tužilaštvu nakon čega će biti odlučeno da li postoji osnov za nečije eventualno krivično gonjenje.

U ceo slučaj se uključio i Centar za socijalni rad koji će dalje odlučiti šta će biti sa detetom

Ovaj slučaj neodoljivo podseća na nedavni nestanak šesnaestogodišnje Marije Đenadić iz okoline Lajkovca, čija porodica tvrdi da je oteo muškarac sa Fejsbuka.

I ovaj nestanak izazvao je buru u javnosti i digao na noge policiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading