Veliko interesovanje: Dva akva voza do Jagodine

Autor: Republika

Vesti

27.07.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa beogradske železničke stanice Prokop jutros je u 8.25 krenuo Akva voz za Jagodinu.

RepublikaFoto: Republika

Zbog velikog interesovanja građana Beograda, preduzeće "Srbija voz" angažovalo je dva voza koja su po redu vožnje stigla u Jagodinu. Koliko je inetersovanje za Jagodinu pokazuje i podatak da je već druge subote, 500 Beograđana došlo Akva vozom u Jagodinu, a radi se o švajcarskim vozovima najnovije generacije, klimatizovanim i sa WiFi uslugom, koji svake subote saobraćaju na relaciji Beograd – Jagodina – Beograd.

Cena povratne karte je 660 dinara, za đake, studente i penzionere 330 dinara, a za decu do 7 godina besplatno. Za sve koji stignu Akva vozom iz Beograda, ulaz u sve turističke destinacije u Jagodini je 40 posto jeftiniji, tako da je dnevna karta za Akva park 300 dinara, a za decu do 12 godina 100 dinara. Akva voz kreće svake subote iz Beograda u 08.25, a povratak iz Jagodine zakazan je za 18.35.

Akva voz će saobraćati do kraja letnje turističke sezone, odnosno do polovine septembra. Iz beogradskog preduzeća "Srbija voz" kažu da je broj putnika već druge subote, njih 500, pokazao, da je potez uvođenja posebne turističke linije za Jagodinu bio pun pogodak.

Na jagodinskoj železničkoj stanici kažu da ne pamte kada je zadnji put iz jednog voza u Jagodini sišlo 500 putnika, kao što je to bilo danas, 27. jula 2019.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading