Prvi avion "Er Srbije" poleće večeras sa "Konstantina Velikog", a evo zašto je broj 11 od danas istorijski važan za Nišlije!

Autor: Republika, Tanjug

Vesti

15.07.2019

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa aerodroma "Konstantin Veliki" večeras poleće prvi avion "Er Srbije" iz Niša na redovnoj liniji do Nirnberga! Istorijski značaj ovog događaja uvećan je i činjenicom da će ovaj prevoznik iz Niša leteti ka još 11 novih destinacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Pored Nirnberga, sa Aerodroma "Konstantin Veliki" putnici imaju priliku da lete i do Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihshafena, Karslruea, Salcburga, Rima, Bolonje, Budimpešte, Geteborga, Ljubljane i Tivta.

Direktor Turističke organizacije Niš Uroš Parlić  navodi da su nove linije značajne za privrednike, građane, razvoj Niša i ovog dela Srbije.

- Nadam se da će se sa uvodjenjem novih linija povećati i broj turista u Nišu. Mi ćemo zajedno sa kompanijom "Er Srbija" da imamo zajedničku kampanju, tako da očekujemo da će se to odraziti na ukupan broj turista, naročito stranih i nadamo se da ćemo na taj način pospešiti turističku privredu grada - dodaje Parlić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading