Upozorenje RHMZ! Nevreme večeras zahvatilo celu Srbiju

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

13.07.2019

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevreme praćeno kišom i grmljavinom zahvatilo je večeras veći deo Srbije, a najviše se osetilo u Moravickom okrugu i zapadnim delovima zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Kako javljaju mediji, na Rudniku i u Takovu bilo je jakih pljuskova praćenih grmljavinom. Prema najnovijim podacima, nevreme je u Leskovcu donelo pljusak sa grmljavinom, uz snažne nalete vetra.

U Kuršumliji je padao i grad. Pljusak i grmljavina zahvatili su večeras i Beograd nešto posle 19.00 časova, a nešto više vode bilo je na pojedinim ulicama.


Republičkii hidrometeorološki zavod objavio je upozorenje za područje Srbije, navodeći da se posle podne, uveče i noću očekuju lokalno obilni pljuskovi, grmljavina i pojava grada, uglavnom u zapadnim, jugozapadnim i centralnim krajevima.

U Beogradu se večeras i tokom noći u pojedinim delovima grada očekuju obilni pljuskovi i grmljavina. U Beogradu je na snazi narandžasti meteo-alarm, kao i u Zapadnoj Srbiji, Šumadiji i u Jugozapadnoj Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading