Miroslava nema skoro 10 dana, porodica moli za pomoć: Javite ako ga negde vidite!

Autor: Republika

Vesti

13.07.2019

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Armacki, nestao 04.07. 2019, još uvek nije pronađen. Njegovi najbliži kažu da se uputio na moto skup "Babatovo" - Elemir, koji se održavao 5,6,7 i 8 jula.

RepublikaFoto: nestalisrbija.rs

Poslednji put je i viđen na moto skupu sa crnim motorom koji je na slici na Babatovu. 

Članovi porodice, predvođeni bratom Aleksandrom, intenzivno pokušavaju, u saradnji sa policijom, da pronađu bilo kakav trag koji bi ukazao kako je došlo do mističnog nestanka.

Miroslav je u trenutku nestanka na sebi imao maskirne pantalone, sivu trenerku sa zelenim linijama kod ramena i maslinaste patike, visok je oko 170 centimetara. Njegov brat Aleksandar zamolio je sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave policiji.

- Mi i dalje tražimo i neću se zaustaviti dok ga ne pronađem. Upravo dronom pretražujemo područje - rekao je njegov brat Aleksandar koji je do sada već organizovao nekoliko potraga za mladićem.

Apel za pomoć podelio je na društvenim mrežama i Igor Jurić osnivač Fondacije "Tijana Jurić".

- Uz vašu pomoć smo uspeli pronaći mnogo dece i odraslih do sada. Možda baš vaše deljenje ove informacije može biti od ključnog značaja za povratak kući ovog momka - podelio je Jurić na svom Fejsbuk profilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading