Letovanje joj se pretvorilo u pakao: Srpkinju ujeo konj u Sutomoru

Autor: espreso, Republika

Vesti

11.07.2019

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinju je na letovanju u Sutomoru ujeo konj zbog čega je pola letovanja provela po lekarima, a kda je ljudima ispričala za nezgodu koja ju je zadesila, mnogi nisu verovali, čak su se i smejali.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Vraćala sam se sa plaže Štrbina. Na livadi je bilo nekoliko konja. Jedan Rus je išao ispred mene, prišao konju, pomilovao životinju i prošao. Prošla sam i ja, međutim, iznenada sam osetila kao neki udarac od pozadi, neprijatan i jak bol u predelu leđa. U momentu nisam znala šta me snašlo. Instiktivno sam rukom dohvatila bolno mesto. Na prstima su ostali tragovi krvi. Ujeo me konj - prepričala je žena nesvakidašnju situaciju i dodala da se odmah obratila lekaru.

Prisutni u domu zdravlja su je gledali sa nevericom.ž

- Kad sam se požalila, većina ljudi me gledala sa nevericom, a neki su se i nasmejali. Meni do smeha nije - kaže žena dodajući da u Sutomoru ima mnogo pasa lutalica i krupne stoke.

Neimenovana žena je iz Srbije, a godinama letuje u Sutomoru gde ima kuću.

- Moj odmor pretvorio se u odlazak lekarima - priča očajna srednjovečna žena.

Domu zdravlja Bar je potvrđeno da je ženu ujeo konj. Dostavili su izveštaj lekara veterinarskoj inspekciji.

- Konj nije nađen. Na osnovu pregleda konja utvrđuje se terapija koju žena treba da primi - kazali su u Domu zdravlja Bar.

Veterinari tvrde da je retkost da konj ujede, ali se dešava. Konji mogu da obole i od besnila, ali poslednjih godina veterinari nisu zabeležili takav slučaj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading