Pripadnici MUP još jednom pokazali humanost i hrabrost: Dobrovoljno su dali krv

Autor:

Vesti

10.07.2019

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova odazvali su se danas u velikom broju akciji dobrovoljnog davanja krvi i time još jednom pokazali da nisu samo čuvari javnog reda i mira, već pre svega ljudi koji odgovorno i požrtvovano brinu i pomažu zajednici, kao i onima kojima je pomoć najpotrebnija.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Policajci tokom dobrovoljnog davanja krvi

Tokom današnje akcije, u kojoj je učestvovalo više od 200 pripadnika Ministarstva, a koja je u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije organizovana u prostorijama SIV 2, najveći broj davalaca ovog puta bio je iz redova Jedinice za obezbeđenje posebnih ličnosti i objekata, Žandarmerije, Uprave kriminalističke policije i Centra za osnovnu policijsku obuku.

Policijski službenici, koji su stalni dobrovoljni davaoci  krvi, izrazili su očekivanje da će njihov primer slediti svi oni koji ispunjavaju uslove za davanje krvi i na taj način pomoći ljudima kojima je transfuzija neophodna. 

RepublikaFoto: MUP Srbije
RepublikaFoto: MUP Srbije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading