Očekuje nas haos! Naredna 2 sata kritična! Jaka oluja isključila struju u zapadnoj Srbiji, grad tutnji kroz Vojvodinu

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

07.07.2019

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevreme je stiglo u Srbiju, a u Novom Sadu i Loznici već pada grad, praćen jakim pljuskovima i vetrom. Grad veličine lešnika pokosio je ovaj grad, a sa fotografija sa društvenih mreža jasno je da se gotovo ništa ne vidi od jake kiše.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

- U Loznici je pre 20 minuta krenulo toliko jako nevreme, da je u skoro celom gradu nestalo struje - rekao nam je čitalac iz ovog grada.

Snimci i fotografije iz Novog Sada su neverovatni: jak vetar savija grane, a Novosađani kažu da je nevreme užasno i počelo je pre oko 10 minuta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan (@dejanlazicns) on Jul 7, 2019 at 8:56am PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#osvezenje

A post shared by Martin Jeremic (@martinjeremic) on Jul 7, 2019 at 8:56am PDT

 

Da podsetimo, RHMZ je izdao upozorenje da je u Beogradu na snazi narandžasti, a u okruženju crveni meteoalarm, komandant Štaba za vandredne situacije gradonačelnik Beograda Zoran Radojić održao je vandrednu sednicu štaba i naložio da se svi resursi stave u maksimalnu pripravnost.

- U naredna 2 časa mestimično pljuskovi i grmljavina, jače izraženi u Vojvodini i zapadnoj Srbiji gde je ponegde moguć i grad. Na području Beogradu početak pljuskova i grmljavina u zapadnim delovima u 18.45 , a u centralnim u 19 časova - navodi se u upozorenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading