Izdato upozorenje za nedelju: Čeka nas veliko nevreme, biće i grada

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

05.07.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje za Srbiju za nedelju, 7. jul, za kada se u severnim, zapadnim i centralnim krajevima ocekuje lokalna pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa obilnijim pljuskovima i pojavom grada.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Na istoku i jugu će toga dana biti veoma toplo sa maksimalnom temperaturom u većini mesta oko 35 stepeni Celzijusa.

U nedelju je, inače, najavljeno sunčano i toplo. Vetar uglavnom slab, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 15 do 20, najviša dnevna od 30 do 34 stepena.

Prema prognozi za sutra u Beogradu će biti sunčano i toplo, sa uglavnom slabim južnim i jugozapadnim vetrom i temperaturama oko 20 stepeni ujutru i najvišom dnevnom oko 34 stepena.

U nedelju prepodne u severnim, do kraja dana u zapadnim i centralnim krajevima naoblačenje i osveženje mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuju se i kratkotrajne vremenske nepogode sa obilnijim pljuskovima i pojavom grada.

U ostalim krajevima zadržace se sunčano i veoma toplo.

Do srede promenljivo oblačno, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima izraženijim u južnim krajevima. 

U ostalim danima do 13. jula očekuje se uglavnom suvo i relativno sveže.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading