(FOTO) Vesić sa bajkerima koji su krenuli na Kosovo

Autor: Tanjug

Vesti

28.06.2019

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi Bajkerskog saveza "MC Srbi" krenuli su na Kosovo i Metohiju, a pre polaska zamenik gradonačelnika Goran Vesić u ime Skupštine grada primio ih je u Starom dvoru i zahvalio im jer oni time, kako kaže, rade važnu stvar za Srbe na KiM.

RepublikaFoto: BEOINFO
Goran Vesić sa bajkerima

- Važno je da Srbi na Kosmetu znaju da Srbija stoji iza njih i da nisu prepušteni sami sebi - ističe Vesić.

On je naveo da Priština pokušava hermetički da spreči dopremanje hrane i lekova za ljude i da im je plan da oteraju Srbe sa KiM, izazivanjem stalne nestabilnosti, kako bi posle mogli da kažu Srbiji da nema razloga za svađu sa njima, kada tamo našeg naroda i nema. 

RepublikaFoto: BEOINFO

- Naš odgovor na to treba da bude pomoć našim ljudima. Da budemo uz njih. Svaka vrsta podrške je važna - rekao je Vesić i dodao da je nedavno i sam boravio na severu KiM, kada je obezbeđena pomoć za Srbe.

RepublikaFoto: BEOINFO

- Važno je da svako od nas bude tamo. Kao što je važno da vi budete tamo tako je važno da budu i predstavnici naših institucija. I to je najviše što možemo da uradimo - rekao je Vesić.

Predsednik MC Srbi i "kapetan" puta Predrag Pavlović je zahvalio na podršci i istakao da država treba više da pomaže ljudima koji učestvuju u sličnim akcijama.

RepublikaFoto: BEOINFO

Vesić je Pavloviću u znak podrške poklonio dve zastave, kako bi tamo gde dolaze - pokazali odakle dolaze, a Pavlović je zauzvrat, u znak zahvalnosti na podršci, poklonio zameniku gradonačelnika dve majice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading