Mili i Čučković nakon koncerta podelili utiske na instagramu

Autor: Republika

Vesti

22.06.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Milić Mili i gradonačelnik Obrenovca Miroslav Čučković podelili su utiske na instagramu nakon koncerta Miligrama u Obrenovcu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Aleksandar Milić Mili

- Želim da se zahvalim svima u Obrenovcu na divnom koncertu i neverovatnoj armosferi. Posebno želim da se zahvalim gradonačelniku Miroslavu Čučkoviću koji je organizovao ove predivne porodice i omogućio da im pomognem u jednoj od najtežih situacija koja je zadesila Obrenovac u istoriji tog grada.To je za mene bio jedan od najemotivnijih momenata u životu i mogućnost da ublažim i podelim tugu sa građanima Obrenovca kojima je pomoć bila najpotrebnija i smatram da je to najmanje što sam mogao da učinim i krivo mi je što nisam mogao jos više.To je bio moj lični stav i akcija i biće u budućnosti jer znam da osećaj da nismo sami u najtežim situacijama je nemerljiv materijalnim stvarima a veru u život i zajedništvo čini jacom i lepšom sto je jedini pravi smisao života.Hvala puno svima!!!! Aleksandar Milić Mili MILIGRAM - prokomentarisao je Mili na instagramu za lokalnenovineobr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MIROSLAV ČUČKOVIĆ : Bilo je tmurno, decembarsko jutro 2014. godine. Kolone unesrećenih građana su se tiskale ispred opštine. Naša katastrofa je bila tih razmera da uniformna rešenja nisu imala puno smisla. Primao sam polako čoveka po čoveka, porodicu po porodicu u želji da svakome izađem u susret da što pre stanu na svoje noge. U nekom trenutku na vratima moje kancelarije pojavio se čovek koji je rekao: "Dobar dan, ja sam Mili, šalje me Marko Blagojević" "Drago mi je, izvinite što ste čekali". "Možda niste pratili, ali imali smo sjajan koncert u Areni. Došao sam da vam poklonim zaradu našeg benda od prodaje ulaznica. Iznos je 20 hiljada evra, a Vi recite kome, šta i gde je potrebno." "Dragi moj Mili, nećeš pogrešiti ukoliko novac doniraš ovim ljudima koji su ispred moje kancelarije". Nekome je pored isplaćene državne pomoći nedostajalo novca za belu tehniku, krov, krevetac za bebu... On se osmehnuo i izašao. Posle nekoliko dana u sali GO Obrenovac organizovali smo potpisivanje ugovora o donaciji između grupe Miligram i naših sugrađana. Plakali su zajedno i donator i porodice, a ja sam im rekao da ne tuguju i da ćemo se truditi da naš Obrenovac bude sve lepši. Takođe sam im obećao da ćemo se videti na gradskom Trgu, na velikom koncertu, kada stanemo na noge. Došao je i taj dan. Uživajmo večeras zajedno. @miroslavcuckovic @miligramofficial @opstina_obrenovac

A post shared by Lokalne Novine Obrenovac? (@lokalnenovineobr) on Jun 21, 2019 at 1:52am PDT

- Bilo je tmurno, decembarsko jutro 2014. godine. Kolone unesrećenih građana su se tiskale ispred opštine. Naša katastrofa je bila tih razmera da uniformna rešenja nisu imala puno smisla. Primao sam polako čoveka po čoveka, porodicu po porodicu u želji da svakome izađem u susret da što pre stanu na svoje noge. U nekom trenutku na vratima moje kancelarije pojavio se čovek koji je rekao: "Dobar dan, ja sam Mili, šalje me Marko Blagojević", "Drago mi je, izvinite što ste čekali". "Možda niste pratili, ali imali smo sjajan koncert u Areni. Došao sam da vam poklonim zaradu našeg benda od prodaje ulaznica. Iznos je 20 hiljada evra, a Vi recite kome, šta i gde je potrebno". "Dragi moj Mili, nećeš pogrešiti ukoliko novac doniraš ovim ljudima koji su ispred moje kancelarije". Nekome je pored isplaćene državne pomoći nedostajalo novca za belu tehniku, krov, krevetac za bebu... On se osmehnuo i izašao. Posle nekoliko dana u sali GO Obrenovac organizovali smo potpisivanje ugovora o donaciji između grupe Miligram i naših sugrađana. Plakali su zajedno i donator i porodice, a ja sam im rekao da ne tuguju i da ćemo se truditi da naš Obrenovac bude sve lepši. Takođe sam im obećao da ćemo se videti na gradskom Trgu, na velikom koncertu, kada stanemo na noge. Došao je i taj dan. Uživajmo večeras zajedno - napisao je Čučković na istom instagram nalogu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading