BEZ STIDA: Trifunović pljuje i po košarkašima

Autor:

Vesti

05.09.2017

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dežurni pljuvač! Glumac Sergej Trifunović u pauzi prizivanja smrti predsednika Srbije i pišanja po njegovom grobu najprostijim rečnikom analizira svaku društvenu temu, a na spisku reči kojim se ovaj "intelektualac" i sledbenik Saše Jankovića služi pozavideli bi mu i najobičniji uličari.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ima li neko da ne smeta Sergeju Trifunoviću?

Tako su "p*cati, pos*ati, pi*ati, si*e, go*no, ku*ac, smrad, đubre - samo deo vokabulara kojim se glumac služi na društvenim mrežama.

Na meti raspomamljenog glumca preksinoć su se našli čak i košarkaši Srbije u toku utakmice sa Turskom, koju su pobedili na radost svih Srba (osim njega izgleda).

- Je l' samo ja mislim da je Kuzmić neviđena šupljina - upitao je u jednom tvitu Trifunović i malo kasnije dodao:

- Kud se pos*ah po Kuzmiću, evo ga Štimac...

Pozitivan krajnji skor naterao je Trifunovića da više ne pljuje po košarkašima, ali ga je izgleda inspirisao na psovke:

- Jednu stvar sigurno znam: Stojaković neće žaliti para i rominga da prca Turkoglua, gde god da je na planeti zemlji večeras - napisao je glumac.

Da ovo nije izuzetak, već njegov manir, svedoče i brojne slične rečenice prepune psovki.

- Vel'ke sise su zabava za seljake; hrabrost na Tviteru je kao veliki ku*ac u obdaništu: Super je, al' ničemu ne služi; Smrade. Govno. Đubre šovinističko. Btw, ja sam Mostarac. Mostar je u Bosni i Hercegovini. A svi vi, drvad bez mozga i duha, izvol'te u ku*ac", samo su neke od njih.

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić kaže da Trifunović rečnikom oslikava sav primitivizam Saše Jankovića i njegovih sledbenika.

- Janković je uložio veliki trud da objasni kako su članovi i birači SNS glupaci i primitivci, ali Sergej Trifunović ga uspešno demantuje dokazujući svakodnevno da je primitivizam glavna karakteristika upravo Pokreta slobodnih građana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading