(VIDEO) SRAMOTA! Bolesnici demolirali dečje igralište na Karaburmi: Pogledajte kako su sve premazali uljem da se mališani ne bi igrali!

Autor: Republika

Vesti

17.06.2019

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako je jedno igralište za decu u parku na Karaburmi potpuno demolirano. Video je napravila besna sugrađanka koja verovatno i sama dovodi dete tu kako bi se igralo...

Snimajući sramne prizore iz parka, gde se vidi kako su sprave za igranje išarane grafitima, polomljene i premazane mašinskim uljem, ova žena komentariše da su danima unazad huligani lomili pojedine delove sprava, a da su ga sada dokrajičili...

- Ceo park je demoliran u toku noći, niko ništa nije video, niko ništa nije čuo - rekla je ona.

 

 

Na snimku se čuje i da dete žene koja snima želi da se popne na klackalicu, ali naravno da to nije moguće jer je klackalica potpuno prelivena uljem.

Takav potez pokazuje da je namera bolesnog uma koji je to uradio bila da se u potpunosti spreči da se najmlađi igraju, što je potpuno neshvatljivo i bolesno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading