DANCE PARK OPEN AIR ovog vikenda u Novom Sadu!

Autor: Republika

Vesti

12.06.2019

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stižu dve noći đuskanja na Novosadskom Sajmu! Za vikend nas očekuje lepo vreme tako da će se veliki festival elektronske muzike održati pod otvorenim nebom.

RepublikaFoto: Promo foto
James Zabiela

Vikend pred nama biće u znaku Dance Park festivala - mega rejva o kojem svi pričaju već danima. Beogradski Raveolution i novosadski Green Love festival koji iza sebe imaju preko 50 uspešnih žurki, udružili su snage i stvorili techno giganta – Dance park festival, koji je prošlog leta oduševio 15 000 ljubitelja elektronskog zvuka i prave party atmosfere.

14. i 15. Juna,  Dance Park Festival stiže u Novi Sad dolazi sa neprevaziđenom DJ postavom koju čine James Zabiela, Nakadia, Jay Lumen, Metodi Hristov, Marko Nastić i mnogi drugi!

Vrhunska produkcija,  najveća imena savremene elektronske scene, savršena lokacija za žurku pod vedrim nebom rezervisani su ovog vikenda za sve ljude dobre energije koji žele da leto 2019. obogate novim festivalskim uspomenama koje nemaju cenu.

U petak nastupa James Zabiela, koji nas već godinama oduševljava na sceni!  Nenadmašive DJ sposobnosti kao i fuzija hausa i brejkbita čine ovaj nastup jedinstvnim! Zabiela nam donosi legendarni set i poručuje da se spremimo za opako đuskanje na Dance Park Festival 2019. U subotu glavne zvezde su Metodi Hristov I Marko Nastic, dobro poznati miljenici domace publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading