Proverite kako je sport spojio ljute rivale iz preko 400 najboljih kompanija u Srbiji na Belgrade Business Run!

Autor: Republika

Vesti

12.06.2019

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak 13. juna, posle posla, u Beogradu, u 20 časova na Adi Ciganliji biće održan Belgrade Business Run.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Najveći, najbrži i najzabavniji tim bilding događaj u Srbiji, održaće se četvrtu godinu za redom, a za ovogodišnju trku u Beogradu prijavio se rekordan broj učesnika. Kroz SPORT I TRČANJE beogradska trka okupiće više od 4300 zaposlenih iz skoro 400 kompanija i organizacija.

Serbia Business Run je serija od 5 poslovnih trka koja spaja zaposlene iz kompanija sa teritorije Srbije kroz trčanje.

- Misija Beogradskog trkačkog kluba koji je osnivač ove serije poslovnih trka jeste da kroz trčanje ispunimo život. Nekada su to bile radničke igre, danas je to Serbia Business Run - rekao je generalni direktor Serbia Business Run Veroljub Zmijanac na Konferenciji za medije povodom trke u Beogradu.

- Na poslu uvek imate neku ulogu i zadatak u timu, nekad vam se radni dan završi sa velikim stresom koga morate da se oslobodite, a naš moto je da staza ne priznaje titule. Mi spajamo sve zaposlene i motivišemo ih da vode računa o svom zdravlju - istakao je Zmijanac.

Pet društveno najodgovornijih kompanija imaće jedinstven VIP status na trci u Beogradu.

Foto: Promo foto
Foto: Ilustracija

- Humanitarni karakter Serbia Business Run predstavlja dodela stipendija za izvrsne mlade koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica, naši stipendisti volontiraće na trci u Beogradu. Kroz trčanje vi menjate sopstveni život i navike, a mi našim stipendijama, takođe, menjamo živote mladih ljudi - sa ponosom je istakla Miljana Kerču iz Fondacije Ana i Vlade Divac. 

Kompanija eFront je za beogradsku trku prijavila preko 130 zaposlenih. Branko Lučić iz ove kompanije veliki broj aktivno zaposlenih objašnjava kroz kontinuiran rad na motivaciji, kulturu društvene odgovornosti i negovanje zaposlenih kroz različite vrste aktivnosti posle posla.

Novina beogradske trke je trofej "Beogradski Viktor" koji će biti dodeljen u 20 kategorija.

Staze dužine 5km prilagođene su i rekreativcima, a akcenat se stavlja na samo učešće i probijanje sopstvenih granica, jer „ZNAŠ DA MOŽEŠ“! Pobednik na beogradskoj trci biće svako ko stigne na cilj i za svoj lični uspeh biće nagrađen medaljom, a obezbeđen je i live prenos na društvenim mrežama Serbia Business Run. Nakon trke u Beogradu, Serbian Business Run biće organizovan u Nišu (19.9.) i Novom Sadu (10.10.).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading