HITNO UPOZORENJE! Stiže kiša i grmljavina: Evo gde se očekuje najveći POTOP!

Autor: Republika

Vesti

11.06.2019

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevreme je stiglo do Južnog Banata, a narednih sati moglo bi da se premesti do Beograda. Republički hidrometeorološki zavod je izdao "hitno upozorenje" na svom zvaničnom sajtu.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Foto: Ilustracija

- Upozorenje na jake pljuskove sa grmljavinom. U narednih sat vremena na teritoriji Južnobanatskog okruga jaki pljuskovi sa grmljavinom (lokalno 20 do 30 mm) - stoji u upozorenju koje je na snazi do 17.20.

Dakle, na udaru nevremena prvo bi moglo da se nađe Pančevo, a zatim i delovi prestonice koji su njemu najbliži poput Ovče, Borče, Koteža, kao i kompletnog poteza oko Dunava.

Pored južnog Banata, kiša se najavljuje i u Pomoravlju, Šumadiji, jugoistočnoj i jugozapadnoj Srbiji i to sa pojavom lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

 

 

Prema podacima RHMZ-a, temperatura u Srbiji se u 16.00 časova kretala od 17 stepeni na Kopaoniku do 31 u Somboru, Loznici i Sremskoj Mitrovici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading