Najmlađi mobilni operater donosi najveće promene!

Autor: Republika

Vesti

11.06.2019

05:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živimo u vremenu u kojem vrh tvog palca ima gotovo neograničenu kontrolu i moć. Par dodira displeja telefona i hrana kakvu želiš stiže na tvoj sto; ćaskaš i razmenjuješ slike sa tetkom iz Kanade; otputuješ na drugi kraj planete i spavaš na kauču preljubaznih, druželjubivih lokalaca. Čak možeš i da nađeš nekog da ti prošeta psa ako poželiš.

Foto: Promo foto

Nema šta ne možeš uz par dodira displeja telefona, ali ćeš zato sa druge strane kod svog mobilnog operatera dobiti uslugu potpuno suproptne prirode. Sve je veoma rigidno i strogo definisano.

Dobra vest je da je sve to, zapravo, stvar tvog izbora. Možeš da izabereš drugačiji tretman. Globaltel je najmlađi mobilni operater u Srbiji, specijalizovan za pripejd i donosi potpuno novo iskustvo. Možeš da smisliš svoj broj, ako neko pre tebe nije već izabrao baš taj. Možeš da izabereš samo razgovore, ili samo brzi mobilni internet, ili kombinaciju svega. Možeš da kombinuješ i uklapaš pakete kada god poželiš i kako god poželiš. Sve što ne potrošiš, može da ti se prenese u sledeći period. Na kraju krajeva, ako to sve prestane da ti odgovara, možeš da da odeš bilo kada, bez ikakvih obaveza.

To sve donosi ovaj pripejd nove generacije. Drugačiji, pošteniji, slobodniji, modularniji. Pripejd koji možeš da kombinuješ kako god ti odgovara dok to praktično ne postane tvoj personalizovani paket, idealan za tvoje potrebe. Po prvi put možeš da izabereš i mesečni pripejd paket i tako imaš postpejd iskustvo, samo fer i bez obaveza.

Foto: Promo foto

Izaberi broj kakav želiš, uklopi pakete kako god želiš, na mesec dana ako želiš i ne plaćaj ono što ne želiš da trošiš. Sjajno je kada je sve kako želiš, zar ne? Prevari svog operatera. Ovo je ionako veza bez obaveza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading