Samo u Srpskom telegrafu! Kineska medicina, ekskluzivni serijal: Najbolji saveti za lečenje sa istoka

Autor: Republika

Vesti

09.06.2019

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf je spremio novo iznenađenje za svoje verne čitaoce! Pored sada već standardnih dodataka koje poklanjamo uz štampano izdanje, u periodu od ponedeljka 10. juna do nedelje 16. juna, poklonićemo vam i specijalni serijal - "Kineska medicina".

RepublikaFoto: Print
Ne propustite! Dodatak uz Srpski telegraf

U ponedeljak u ovog specijalnom dodatku koji ne smete propustiti moćićete da čitate o kineskim metodama lečenja alergija.

Kako da ih zauvek ublažite, kako da ih se oslobodite i to prirodnim putem, samo su neka od pitanja na koje naš časopis daje kompletan i informativan odgovor.

U utorak, 11. 6. čitajte o tome kako je prirodnim putem moguće usporiti proces starenja, dok je sreda "rezervisana" za srce - tačnije za sve ono što treba da znate o lečenju ovog organa akupunkturom i drugim kineskim metodama.

I ostalih dana tokom nedelje spremamo mnobrojna iznenađenja, i zato ne propustite Srpski telegraf i dodatak Kineska medicina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading