I dalje bez nastave u zemunskoj školi zbog direktora Ljube!

Autor: blic.rs

Vesti

04.09.2017

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastava u zemunskoj OŠ "Svetozar Miletić" danas je održana samo za prvake, dok učenike ostalih razreda roditelji nisu pustili u školu u znak protivljenja odluci Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, da se smeni direktor Miroljub Mosurović.

RepublikaFoto: facebook.com/Ne Damo Ljubu
I dalje nema nastave zbog njegovog otkaza: Miroljub Mosurović

- Mi smo svi na svojim radnim mestima, prvaci idu redovno na nastavu, organizovan je i boravak u školi, dok drugi đaci ne dolaze, jer je to odluka njihovih roditelja. Savet roditelja je rešio da bude tako do ispunjenja njihovih zahteva - priča direktor OŠ "Svetozar Miletić" Miroljub Mosurović, kojeg je ministar prosvete Mladen Šarčević razrešio te funkcije 28. avgusta.

Nezadovoljni roditelji jednoglasno su doneli odluku da njihova deca, osim prvaka, 1. septembra ne pohađaju nastavu. Umesto toga, prvog dana nove školske godine okupili su se u školskom dvorištu i izrazili podršku dosadašnjoj upravi. Oni su odlučili da đaci ni danas ne dođu u školu, a šta će se dalje dešavati, verovatno će biti dogovoreno danas u 19 sati, za kada je zakazan novi skup.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading