Republika.rs otkriva! Izbegnuta tragedija u Pazaru: Obrušio se plafon u vrtiću, samo sreća spasla mališane!

Autor: K. Jovanović

Vesti

07.06.2019

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednoj od prostorija obdaništa Naše dete u Novom Pazaru u petak ujutru je otpao deo plafona, a samo pukom srećom niko od dece nije povređen. Uprkos obrušenom plafonu, vaspitačice su primale decu ne govoreći njihovim roditeljima šta se desilo.

Foto: Srpski telegraf
Sreća spasila mališane

Ipak, kad su saznali za to, većina roditelja čija deca borave u tzv. učionici broj 2 došla je po njih ne želeći da rizikuje.

- To je bilo strašno, šta bi se desilo da se plafon obrušio dok su deca spavala? Ovo nije prvi put, pitam se da li treba neko dete da pogine, pa da se ovaj vrtić renovira, ogorčena je u izjavi za Srpski telegraf Biljana Veljović, majka Magdalene (5).

Sa njom se slaže i Selma Ljajić, majka Dina (6), koji u predškolsko ide u susednu zgradu, ali je slika iz učionice gde se plafon obrušio i nju potresla.

- Moj sin je do prošle godine boravio u toj učionici. Kad sam videla šta se desilo, mnogo sam se potresla, rekla je Selma.

 

 

Vaspitačice iz ovog vrtića, o čijoj rekonstrukciji se u Novom Pazaru govori godinama, ispričale su da ovo nije prvi put da se ovako nešto desi.

One podsećaju da se nedavno u drugoj učionici deo zida otkinuo. Srećom, brzo su reagovale i sklonile decu na sigurno.

Direktorka vrtića Sabina Hoćanin rekla je da bez gradonačelnika Novog Pazara, koji je na službenom putu, ne sme davati izjave.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading