Stižu tri cisterne sa vodom za Pazarce

Autor: Tanjug

Vesti

05.06.2019

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri cisterne s vodom danas će biti na raspolaganju Novopazarcima, a stabilizovanje u vodosnabdevanju očekuje se u narednih 24 do 36 sati i to u svim visinskim zonama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

To je za RTV Novi Pazar izjavio direktor Vodovoda i kanalizacije Hanefija Brničanin za RTV Novi Pazar.

On je objasnio da je glavni problem zamućenost vode, koja se u toku dana smanjila, ali se očekuje da bude još niža kako bi tehnološki uslovi bili povoljni za preradu vode.


- Tada ćemo moći da očekujemo da se sistem vrati u normalu i povećaćemo broj potrošača koji imaju vodu. U ovom trenutku prerađujemo oko 300 litara u sekundi, a da bi vodu svi imali potrebno je prerađivati 650 litara u sekundi - objasnio je Brničanin i najavio dolazak još jedne cisterne sa vodom iz Raške za četvrtak, a koja će obići najugroženije delove grada.

Dve cisterne Gradske čistoće danas su obilazile ugrožena naselja, a od sutra će im se pridružiti i cisterna iz Raške koja će biti već od 8 ujutru na prioritetnim lokacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading