Spasioci izvlačili zaglavljen autobus sa 15 putnika kod Kragujevca, sve službe na terenu!

Autor: Tanjug

Vesti

03.06.2019

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet osoba evakuisano je zbog poplava tokom noći u okolini Kraljeva i Čačka, a autobus sa 15 osoba, koji se zbog obilnih padavina zaglavio na putu Kraljevo-Kragujevac, je izvučen, izjavio je načelnik sektora za vanredne situacije MUP Predrag Marić.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/Elfidin Hodzic
Ilustracija

Tri osobe evakuisane su u okolina Kraljeva, a dve u mestu Viča kod Čačka, rekao je Marić.

On je istakao da je u toku noći u centralnom i zapadnom delu Srbije pala velika količina kiše i da je problema bilo na više mesta u Srbiji.

Kako je rekao, u Tutinu se voda izlila u dvadesetak objekata, uglavnom u dvrorišta i podrume, a veliki problemi su i u mestima u okolini Kraljeva gde je u pedesetak kuća voda ušla u podrume i dvorišta.

Usled obilnih padavina, autobus na deonici Kraljevo-Kragujevac bio je zaglavljen na putu, ali su pripadnici sektora uspeli da ga izvuku i obezbede svih 15 putnika.

Marić je istakao da je problema bilo i u Kniću i u Trsteniku, gde je noćas pala ogromna količina padavina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusica Mimović (@dusicamimovic) on Jun 3, 2019 at 12:05am PDT

Navodeći da je za sada evakuisano pet osoba, Marić je istakao da nema povređenih ni nastradalih, ali da će Sektor za vanredne situacije dežurati tokom celog dana.

- Očekuje se velika količina padavina i danas, tako da smo sve snage uputili na teren - rekao je Marić i precizirao da se to odnosi na centralni i zapadni deo Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading