Nestao sin legende Zvezde: Mladen Milojević poslednji put viđen u Umčarima, porodica moli za pomoć

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

01.06.2019

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Milojević (22), sin nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića, nestao je u mestu Umčari nadomak Beograda.

Foto: Magdalena Milojević
Tekst potpisa

Informaciju je objavila Mladenova sestra Magdalena, odnosno ćerka legendarnog jugoslovenskog golmana, koja je za Telegraf ispričala da je njen brat nestao u petak 21. maja, kada mu se na Umčarima pokvario automobil.

- Otišao je do prvog servisa gde se obavlja tehnički pregled, kako bi ga uputili dalje u neki servis koji bi mogao da m pomogne. Na snimku nadzornih kamera vidi se Mladen, ali nakon toga mu se gubi svaki trag. On je navodno krenuo ka tom servisu, ali nikada tamo nije stigao - očajno je za "Telegraf" ispričala Magdalena.

 

 

Ona dodaje da je Mladen na sebi imao sivi duks, crnu trenerku i patike "džordanke".

- Javio nam se jedan deda koji tvrdi da je video momka koji liči na Mladena, negde oko 17 časova. Kaže da je bio jako uznemiren i da je nešto promumlao sebi u bradu, a onda otrlao ka šumi koja se nalazi u pravcu ka Smederu. Ne znamo da li je to istina - rekla nam je Magdalena.

Kako sestra nestalog Mladena kaže, on je u poslednje vreme imao manje trzavice sa bivšim dečkom njegove sadašnje devojke i zato što je popustio na fakultetu, ali ne zna da li bi išta od toga moglo da se dovede u vezu sa njegovim nestankom.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o Mladenu Milojeviću, molimo vas da se javite najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona: 0631540995.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading