URNEBESNO! Juga starog 31 godinu Amerikanac prodaje za 9.000 dolara!

Autor:

Vesti

31.05.2019

05:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O oglasu Amerikanca koji prodaje potpuno novog juga bruji Amerika, ali i Srbija! Naime, u hit oglasu za prodaju ovog popularnog automobila sa naših prostora, vlasnik navodi da je ganc nov i garažiran, a star je čak 31 godinu!

RepublikaFoto: instagram.com/yugo_fan_club
Foto: Ilustracija

Uz to jugo je prešao samo 753 kilometra, pa je vlasnik nakon više od tri decenije rešio da ga proda, ali kao raritet i traži čak 9.000 dolara!

- Ako ste ga propustili 1988, nemojte opet - poručio je vlasnik u oglasu koji je u međuvremenu skinut. On je posebno naglasio da je auto bio pažen kao beba, garažiran i da na pojasevima i još nekim delovima koji se lako prljaju ima čak i originalne plastične folije koje nisu skinute 31 godinu.

Uz jugića i dalje zapakovan stoji komplet rezervnih svećica koje su kod nas mogle da se kupe na svakoj trafici.

Jugo ima čak i originalne plastične folije koje nisu skinute 31 godinu

Prodavac kaže da je automobil kupio njegov otac jer je mislio da je jedinstven.

- Izgrađen je u današnjoj Srbiji, a predstavljen je u Sjedinjenim Državama 1985. godine kao najpristupačniji automobil u prodaji od 3.990 dolara. Prodato je jedva nešto više od 140.000 komada pre nego što je prekinuta proizvodnja 1992. godine.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading