MK Group lider vojvođanskog turizma: HOTEL SHERATON DOBIO NAGRADU "KAPIJA USPEHA"

Autor:

Vesti

30.05.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hotel Sheraton Novi Sad, koji posluje u okviru MK group, dobitnik je ovogodišnje nagrade "Kvalitet usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti u 2018. godini", koja se dodeljuje u okviru događaja "Kapija uspeha" u organizaciji Privredne Komore Vojvodine.

Foto: Promo foto

Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević uručio je, zajedno sa predsednikom Privredne komore Vojvodine Boškom Vučurevićem, nagradu Privredne komore Vojvodine direktorki prodaje i marketinga hotela Sheraton Senki Prijović.

- Ponosni smo što smo dobitnici ovog prestižnog priznanja, koje za nas predstavlja potvrdu kvaliteta usluge koju pružamo brojnim gostima iz čitavog regiona. Veliko nam je i priznanje što je hotel Sheraton Novi Sad bio i domaćin ovog prestižnog događaja - naglasila je Senka Prijović.

Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević je ovom prilikom naveo da je turizam i ugostiteljstvo - najbrže rastuća privredna grana u Srbiji i AP Vojvodini, u kojoj ima još prostora za razvoj i dostizanje još boljih rezultata. On je dodao da je Pokrajinska vlada prepoznala značaj ulaganja u ovu oblast, te da se pored podsticajnih mera krenulo i sa direktnim ulaganjima.

Nagradu "Kapija uspeha" Privredna komora Vojvodine dodelila je 27. put za redom, onima koji postižu najbolje rezultate u oblasti turizma i ugostiteljstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading