HAOS OD NEVREMENA U LOZNICI: Pljusak dolazio u talasima, padao i grad!

Autor:

Vesti

29.05.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za manje od sat vremena u Loznici je palo 16 litara kiše po metru kvadratnom kada je jako nevreme nešto posle 15 sati danas pogodilo loznički kraj. Prema podacima lozničke hidrometeorološke stanice nevreme je trajalo četrdesetak minuta, od 15 i 10 do 15 i 50.

Foto: facebook.com/VojvodinaMeteo

Jak pljusak nailazio je u nekoliko talasa, a zbog velike količine vode koja se u kratkom vremenskom periodu sručila na grad mnoge ulice bile su poplavljene tako da je kretanje vozila i pešaka bilo otežano. Desetak minuta padao je i grad veličine klikera, a rečica Štira je nabujala u centru grada i na više mesta bila u ravni sa prvim nivom svog uređenog korita.

Pljusak je pratila i povremena grmljavina, a velike probleme nevreme je napravilo ugostiteljima pošto je vetar poobarao otvorene suncobrane u baštama.

Kako je počelo tako je sve naglo i prestalo i Loznica je odmah bila obasjana suncem, a samo su potoci koji su se slivali sa višim krajeva grada, i voda po ulicama bili znak da je padala kiša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading