POČINJE NEVREME: Špic i kiša već su napravili silne kolone vozila

Autor: blic.rs

Vesti

20.05.2019

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđani, spremite se za kišu, pa čak i nevreme poput onog sinoćnjeg koje bi moglo da pogodi prestonicu već u narednim satima! Prve kapi pale su na Novom Beogradu, kišni oblaci se šire i na ostatak prestonice, a kako počinje popodnevni špic naoružajte se strpljenjem na putu do kuća ili druge željene destinacije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nevreme

- Na širem području Beograda lokalni pljuskovi i grmljavina - glasi u najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) koja je na snazi do 17.30 časova.

Na beogradskim ulicama već su počele da se stvaraju i uobičajene gužve, na "tradicionalnim" lokacijama poput Pančevačkog mosta, auto-puta u smeru ka Dušanovcu, u Takovskoj ulici, Bulevaru despota Stefana, Dečanskoj, Gazeli, Brankovom mostu, Ulici kneza Miloša, potezu od Beogradskog sajma do Ade Ciganlije...

Međutim, pravi saobraćajni haos tek bi mogao da usledi ukoliko dođe do jačih padavina u naredna dva sata kada se većina Beograđana vraća s posla u svoje tople domove.

U 16.00 časova u prestonici je izmerena temperatura od 22 stepena Celzijusa, a kiša je već zahvatila Valjevo, Kragujevac, Smederevsku Palanku, Negotin, Veliko Gradište...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading