(FOTO) SLADOLEDAN ODUŠEVIO SVE!

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

20.05.2019

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći praznik sladoleda koji organizuje kompanija Frikom, ove godine je održan u srcu prestonice – na Kalemegdanu. Svi ljubitelji sladoleda s radošću su pohrlili ne bi li uživali u Frikom sladoledima, ali i prvim zracima sunca posle dužeg vremena.

RepublikaFoto: Promo foto
SladoleDan

Za dobru atmosferu, pobrinuo se voditelj  Osman Ahmed, koji je napravio fantastičnu uvertiru za nastup dečijeg hora "Čarolija" i premijerno izvođenje predstave "Jagodići" u novoj morskoj avanturi.

Ove godine Sladoledan je imao poseban značaj, jer je prvi put imao i humanitarni karakter. Sav novac od prodaje sladoleda odraslima tokom SLADOLEDANA, 350 hiljada dinara, namenjeno je za letovanje mališana bez roditeljskog staranja.

Frikom - simbol za sladoled

RepublikaFoto: Promo foto
Frikom

"Ime naše kompanije - Frikom, simbol je za sladoled, za leto, za druženje više od četiri decenije. Zbog toga smo se odlučili da sva sredstva sakupljena od prodaje sladoleda odraslima, tokom SladoleDana, doniramo u dobrotvorene svrhe deci bez roditeljskog staranja”, izjavila je Ivana Dukić, direktor marketinga kompanije Frikom i dodala: "znamo da mnoga od njih nemaju priliku da otputuju na more, zbog toga želimo da damo naš  doprinos i da im omogućimo da osete i dožive leto na način koje svako dete zaslužuje, a posebno ona deca koja su bez roditeljskog staranja."

Velika posećenost tokom petočasovne zabave govori u prilog tome da je obeležavanje praznika sladoleda postalo tradicija, i bez sumnje predstavlaj uvertiru za predstojeće leto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading