Beloruske gume BELŠINA konačno i u Srbiji

Autor: D.Đ

Vesti

19.05.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe Vesti za vozače, transportna preduzeća, vlasnike traktora, industrijskih mašina i bagera stižu sa upravo završenog 86. Medjunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu. Na štandu Privredne komore Belorusije potpisan je ugovor o oficijalnom partnerstvu i poslovno tehničkoj saradni između Beloruskog proizvođača Guma Belsina i kompanije Terazije Sevojno.

RepublikaFoto: Printskrin/belshinaterazijes.rs

Beloruske gume Belsina već narednih dana biće dostupne kupcima i korisnicima u slobodnoj prodaji u Srbiji i Regionu.

Direktor Marketinga Belsina gospodin Vladimir Kosinski istakao je da su Beloruske gume su dobro poznate gume vozačima i upravljačima motornih vozila i industrijskih mašina iz preko 70 najrazvijenih tržišta celog sveta. Beloruski pneumatici Belsina Predstavljaju ponos Avangardne, inovativne i moćne Beloruske industrije. Ova izdržljiva i kvalitetna guma nastala je kao rezultat kontinuiranog višedecenijskog naučno - istraživačkog rada Beloruskih i Sovjetskih inžinjera i tehnologa koji su imali jedan imperativ napraviti perfektnu gumu za sve vozila i radne mašine.

Direktor Vladimir Kosinski naglašava da su Milioni zadovoljnih korisnika sirom sveta garancija odličnog kvaliteta Beloruskih  guma Belsina, dodajući informaciju o tvrdnji profesionalni vozača i upravljača da je  Beloruska Belsina -"Guma za koju nepostoji prepreka!"

Foto: RTS/printscreen

U Razgovoru sa direktorom preduzeca Terazije Sevojno gospodinom  Bogdanom Radovanovićem dobili smo informaciju da će kompanija Terazije Sevojno uskoro u redovnoj ponudi imate Beloruske Gume Belsina koje predstavljaju apsolutnog lidera u proizvodnji pneumatika kada je u pitanju izdržljivost  i trajnost guma za sve vrste motornih vozila i Radnih mašina. Direktor Radovanovic ukazuje na odličan odnos cene i kavaliteta Beliruskih guma koje pripadaju samo vrhu svetskih proizvođača. Nažalost zadnjih decenija i danas popularni brend iz Belorusije, teško je se mogao naći na tržištu Srbije i bivših Jugoslovenskih republika.

- Cilj kompanije Terazije Sevojno je da svetski poznate Beloruske gume Belsina na pravi način promovišemo i predstavimo novim kupcima u  Srbiji i Regionu, a starim dugogodišnjim korisnicima Beloruskih guma pošaljemo informaciju i poruku da uskoro na mnogo lakši i jednostavniji način se može doći do Beloruskog vrhunskog pneumatika - naglašava direktor Radovanović.

Oficijelni partner Beloruskih guma Belsina za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Albaniju je kompanija Terazije Sevojno. Za dodatne informacije na sajtu www.belshinaterazijes.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading