Danima terorisao Novosađane pucnjavom iz vazdušne puške: Sada je osvanula ova njegova poruka koja je prestravila sve

Autor: Republika

Vesti

18.05.2019

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iživljavanje nad nesrećnim stanovnicima Novog Sada, koje je trajalo nekoliko dana, od strane njihovog komšije, konačno je završeno i to njegovim hapšenjem.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Optuženi za krivično delo izazivanje opšte opasnosti je ni manje – ni više već 19-godišnji tinejdžer Milan Jović.

On je u nedelju, petog maja, iz vazdušne puške iz svog stana u Ulici Save Ljubojeva prvi put oko 19:35 ispalio projektil u pravcu Ulice Kraljevića Marka i tom prilikom pogodio S.N. (41) iz Novog Sada u ruku.

Iživljavanje je trajalo od trećeg do petog maja, a za tih nekoliko dana je više ljudi zadobilo povrede po telu, dok je jedna žena pogođena čak u glavu.

JEZIV ODGOVOR NA UPOZORENJE STANARA

Za vreme trajanja čitave drame, gde je bilo ko ko živi ili prolazi na potezu na kojem je tinejdžer ordinirao, stanari zgrade u Save Ljubojeva 2 su porukom, koju su okačili na vrata ulaza, pokušali da upozore ostale.

Ispisavši: Komšije, u vašem ulazu imate ludaka koji s prolaza puca na ljude iz vazdušne puške. Molim komšiju koji je primetio iz kog stana neko vežba gađanje da prijavi policiji. Jer možda ste vi sledeća meta!", verovatno da nisu ni slutili da će im sam napadač, ili neko ko se neslano šali na poruku i odgovoriti i to rečima: “Osećalite li se srećnima?! Razmislite o tome.”

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading