(FOTO) NOVA DIMENZIJA LUDILA?! Veštačke trepavice "Kosovo": Ova devojka lansirala šokantan proizvod!

Autor: Republika

Vesti

17.05.2019

20:45 >> 20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Foinika Kay (25), koja se predstavlja koja influenserka lansirala je liniju veštačkih proizvoda pod nazivom "Kosovo". I tu ne bi bilo ništa sporno da ona ne smatra da je Kosovo nezavisna država.

Foinika je inače poreklom sa Kosova, a živi i radi u Njujorku.

 

 

Ima više od dva miliona pratilaca na društvenim mrežama, a trepavice je dizajnirala za kompaniju Tart kozmetiks, tako da će navodno, proizvod biti dostupan širom sveta.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Independence Day ???? #ProudtobeAlbanian #Kosova #Albanian #redandblack #Exteriorglam

A post shared by Foinika Kay (@exteriorglam) on Nov 28, 2018 at 12:37pm PST

 

Inače, ova devojka je i ranije objavljivala slike u kojima javno pokazuje kako zagovara ideju o nezavisnom Kosovu, na jednoj slici je rukama napravila i dvoglavog orla (poznatu provokaciju koja simbolizuje "veliku Albaniju").

Osim toga, ona je i šminkom pokušala da šalje političke poruke, a budući da ima ogroman broj pratilaca, teorija o tome da želi da izvrši određeni uticaj na javno mnjenje svakako ima smisla.

 

 

Sve u svemu, nije baš sasvim jasno kakve veze šminkanje i trepavice imaju sa Kosovom ili Albanijom i čemu povezivanje nespojivog, pa ostaje utisak da Albanci imaju veliku potrebu da baš na sve načine nameću svoje besmislene ideje ne birajući sredstva i kanale putem kojih to rade.

Ova blogerka je to samo još jednom potvrdila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading