Šok foto u centru Beograda: Roditelj šeta dete na povocu

Autor: Republika

Vesti

15.05.2019

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video na kome se vidi kako starija osoba vodi dete na povocu uznemirila je javnost, a sudeći po spornom videu i opisu koji je stajao uz njega, šokantna scena se dogodila juče u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

RepublikaFoto: Facebook
Prizor uznemirio Beograđane

Sporan video objavila je jedna od korisnica društvene mreže Fejsbuk koja tvri da je snimak nastao juče tokom pre podneva u Knez Mihailovoj ulici u centru Beograda.

- Dete ima ogrlicu oko vrata, povodac je prikačen za orglicu. Mali ima bar 5 godina - napisala je na svom Fejsbuk profilu korisnica ove društvene mreže, uz priložen video te šetnje.

Video se velikom brzinom proširio društvenim mrežema, te je nakon nekog vremena autorka uklonila snimak.

Čitavu javnost je zgrozio video na kome se vidi kako starija osoba na narandžastom povocu vodi dečaka, te su se mnogi pitali zbog čega se neko odlučio na ovakav korak.

 

 

Dok su neki od korisnika društvenih mreža na kojima je bio dostupan ovaj video bili šokirani i upućivali kritike, drugi tvrde da je reč o "strancima koji ovako često šetaju decu".

U inostrastvu, ali i kod nas, postoji nešto slično povocu, ali to se ne koristi na ovako ponižavajući, nehuman i prvestveno nebezbedan način - vezivanjem detetu oko vrata.

Policija i socijalne službe se još nisu oglasile ovim povodom, te nije poznato da li je neko slučaj i prijavio.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading