KOMFOR U SRCU ZVEZDARE

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

15.05.2019

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stambeni kompleks Moj Aviv nudi niz pogodnosti za udoban život i bezbrižnu svakodnevnicu porodice.

Foto: Promo foto

Beogradska opština Zvezdara uskoro će biti bogatija za stambeni kompleks modernog izgleda i savršene funkcionalnosti, Moj Aviv. Mogućnost učestvovanja kupaca u izboru materijala i završnih radova, samo je jedna od pregršt pogodnosti koje će stanari kompleksa Moj Aviv imati na raspolaganju, ukoliko se odluče za kupovinu jedne od 76 stambenih jedinica različitih struktura, od jednosobnih do četvorosobnih, raspoređenih u dve stambene zgrade. Moj Aviv kompleks okružuju škole i vrtići duge tradicije, Zvezdarska šuma, Cvetkova pijaca i brojne sportske površine pružajući raznovrstan sadržaj stanarima ove opštine.

Foto: Promo foto

U subotu 18. maja od 10h do 22h, tržni centar Aviv Park Zvezdara, prvi komšija ovog stambenog kompleksa, organizuje manifestaciju Shopping Day, u okviru kojeg će kupce obradovati popustima do čak 50%, a Moj Aviv je tim povodom pripremio i posebne pogodnosti za kupce koji se odluče na kupovinu stana do 25. maja. Sve informacije o ovim i drugim prednostima, možete dobiti na promotivnom pultu kompleksa Moj Aviv u Aviv Parku Zvezdara u trajanju od 16. do 19. maja ili u prodajnoj kancelariji koja se nalazi na drugom spratu ovog tržnog centra, pored dečije igraonice. 

Foto: Promo foto

Inače, investitor projekta  Aviv Arlon, prisutan je u Srbiji od 2007. godine, a ekskluzivni zastupnik prodaje stanova u kompleksu Moj Aviv je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading