RODITELJI, OPREZ! Teorija zavere ili tajni projekat: Hiljade devojčica u Srbiji obožava Elzu koja će da prizna da je lezbijka?!

Autor: Mediji, Republika

Vesti

14.05.2019

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilska ministarka za ljudska prava Damara Alves optužila je Diznijev animirani film "Zaleđeno kraljevstvo" da utiče na to da devojčice postanu lezbijke.

RepublikaFoto: printscreen/FilmSelect Trailer
Elza je projekat koji ima za cilj da deci približi LGBT zajednicu?!

Ona je na društvenim mrežama objavila snimak u kojem je objasnila kontroverznu teoriju u kojima su glavne junakinje Elsa iz "Zaleđenog kraljevstva" i Uspavana lepotica.

- Znate li zašto na kraju ona završava sama u zamku, zato što je lezbijka - navela je ona.

 

 

Kako je rekla, dok je nekad i ona sama "sanjala o svom princu", današnji Dizni filmovi uče devojčice da čekaju svoju princezu.

Inače, kako piše "Raša tudej", njene brige nisu samo spekulacija: postoje glasine o tome da će Elsa na kraju zaista u nekom nastavku ovog filma da "izađe na videlo" i prizna svetu svoje seksualno opredeljenje.

RepublikaFoto: printscreen/Hermunaa Moon
Veliki šok za roditelje čija deca pomno prate Elzine avanture

Tviteraši će biti "krivi" ako Elza zaista nađe devojku!

U crtanom filmu koji je srušio mnoge rekorde, princeza Elza se trudi da usavrši svoje magične moći, kako bi se povezala sa svojom sestrom Anom.

Mnogi su ovaj Diznijev crtać shvatili kao prvu odu feminizmu iz ovog studija, koji je zamenio tradicionalne bajke koje obavezno uključuju i princa, pričom o snazi sestrinske ljubavi.

Sada tviteraši idu i korak dalje i traže da se u nastavku promovišu prava LGBT zajednice.

Objava izvesne Aleksis Izabel, koja je prva koristila haštag #GiveElsaAGirlfriend, retvitovana je više od 1.500 puta, a korisnici interneta smatraju da je tako popularan crtani film idealan za predstavljanje homoseksualnih, lezbijskih, biseksualnih i transrodnih osoba u popularnoj kulturi.

Ako studio udovolji njihovim željama, Elza će u “Zaleđenom kraljevstvu 2” biti prva Diznijeva lezbijska heroina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading