(FOTO) Urnebesno obaveštenje u beogradskom soliteru: Lift je u kvaru, a savet stanarima je beskrajno smešan!

Autor: Republika

Vesti

13.05.2019

12:02 >> 12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednoj višespratnici lift se po ko zna koji put pokvario, a umesto uobičajenog negodovanja, stanar rešio da razveseli komšiluk.

Dobrosusedski odnosi danas nisu nešto čime se možemo pohvaliti, a koliko nam je poznato, situacija ume da bude i dramatična, posebno kad je reč o životu u soliterima, gde se pod velikim krovom nalazi veliki broj ljudi.

U jednoj takvoj zgradi, kako često ume da se desi, pokvario se lift, pa je jedan razdragani komšija odlučio da "udari brigu na veselje".

Jedan od stanara, umesto opaske koja izražava u ovakvim situacijama uobičajeno negodovanje, rešio je da nabaci osmeh na lica svojih komšija svojom duhovitom porukom.

- Izvinjavamo se, lift je u kvaru. Narednih nekoliko dana slikajte se na stepenicama - zalepio je na kabini, aludirajući na mlađu populaciju koja voli da "opali" selfi u liftu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading