Dva nova Pepsi ukusa: Samo u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

10.05.2019

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodaja je počela 9. maja u objektu IDEA London, gde su prisutni mogli da degustiraju neodoljive napitke. Dva nova Pepsi ukusa, Wild Cherry i Lime od sada su dostupni i u ostalim IDEA prodavnicama, Roda marketima i Mercator Hipermarketima širom Srbije.

RepublikaFoto: Promo foto

Osvežavajući ukusi, Pepsi Wild Cherry i Pepsi Lime, pozivaju vas da promenite rutinu, probate nešto novo i interesantno i svoje leto učinite egzotičnijim.

- Izuzetno smo ponosni na nove Pepsi ukuse, koji poručuju da nije loše menjati rutinu, jer nam promena uvek donosi i novi doživljaj. Pepsi Wild Cherry i Lime predstavljeni su premijerno u IDEA London prodavnici u Beogradu, gde su predstavnici medija i potrošači bili u prilici da uživaju u egzotici uz osvežavajuće Pepsi napitke -  izjavio je Marko Cvetković, direktor marketinga kompanije A&P DOO – Pepsi Srbija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading