BRAVO! Stefanović zahvalio policajcima iz Prokuplja koji su pomogli i sprečili veću tragediju kod Kuršumlije

Autor:

Vesti

03.05.2019

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa policijskim službenicima Policijske uprave Prokuplje koji su pomogli putnicima u autobusu, nakon saobraćajne nezgode koja se 30. aprila dogodila u selu Barlovo, čime su sprečili da dođe do još veće tragedije.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Ministar Stefanović s policajcima iz Prokuplja

Policijski službenici Saša Vučković, Branko Milenković, Vladimir Savić i Marko Milinčić, koji su bili van dužnosti, nesebično su pritekli u pomoć sugrađanima i više njih izvukli iz zapaljenog autobusa.

Ministar Stefanović pohvalio je brzu i pribranu reakciju ovih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i istakao da su oni primer požrtvovanih policijskih službenika koji štite građane ne samo dok su na dužnosti. 

Foto: MUP Srbije

- Vučković, Milenković, Savić i Milinčić pokazali su izuzetnu hrabrost i spremnost da, razikujući svoje živote, učine sve kako bi spasili druge. Njihov podvig zaslužuje svaku pohvalu - rekao je ministar Stefanović.

Foto: MUP Srbije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading